Annons
Annons

Katarina svarar


Kära bloggläsare!

Nu stormar det i kommentarsfältet och många är upprörda. Anledningen är reglerna och valet av finalister i bloggtävlingen om den fina jackan.

Jag vill bara klargöra att samtliga tre finalister uppfyller kraven med en till sex meningar. 

Annons

Lisa finalist nr 1 har skrivit tre meningar, Anna finalist nr 2 har skrivit fyra och Anna finaslist nr 3 har skrivit fem.

När några uppmärksamma bloggläsare kommenterade att två av finalisterna inte ”höll måttet” blev jag först alldeles förtvivlad. Det var ju jag som hade valt ut finalisterna och om något hade blivit fel så var felet enbart mitt. Rätt ska vara rätt. Tur i oturen handlade det bara om ett missförstånd.

Det hann dock bli en olycklig stund i kommentarsfältet med upprörda känslor. Det är så klart jättetråkigt. Jag är uppriktigt sagt ledsen för att jag inte var mer tydlig från start. När jag skrev mening tänkte jag inte hur lätt det i tävlingsivern kunde tolkas till rad. Det borde jag ha tänkt på.

Jag hoppas ändå att vi alla kan hjälpas åt att låta den goda stämningen råda här på bloggen. Jag hoppas också att ni fortsatt vill rösta på finlisterna och att vi kan ha fler roliga tävlingar framöver. 

Stor kram och tack för ert engagemang! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar