MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected]com För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med APPRL

  Klä bort ”gäddhänget” med snygga toppar

  6 juni 2017

  Snygga toppar som döljer armarna har alltid ”gått hem” hos mina kunder så därför tänker jag att en och annan av er bloggläsare också vill kika närmare på några alternativ. Klicka på topparna i bilden eller här i texten så kommer du direkt in på shoppingsidorna.

  Den ljusblå- och vitrandiga toppen med bara axlar från Saint Tropez (adlink) är extra snygg till smala tajta vita jeans. Tänk att stort och rymligt upptill passar bäst med smalt och tajt nertill.

  Den vita romantiska från Twist & Tango (adlink) kan bli riktigt fin till några short i en stark färg. Den blommiga från Only (adlink) kostar 194 kr så den är prisvärd och passar också den lika bra till någon färgstark byxa.

  Den ”prickiga” längst ner till vänster är lite mer av en tunikamodell och kommer från Noa Noa (adlink). Där kan det både bli snyggt att bära ljusa eller mörka byxor. Väljer du ljusa så skulle jag matcha med mörka sandaler eller liknande för att koppla ihop med tofsarna.

  Tvärrandiga toppar är lika populärt varje sommar. Den här är från Gerry Weber (adlink) som brukar erbjuda en hög kvalitet på sina grejor. Snyggt att följa upp det marina så antingen väljer du marinblå byxor eller kanske röda.

  Sist men inte minst, den turkosblå toppen är en klassiker från Mariemekko (adlink). Det är en topp som funkar bra i övergången mellan säsonger. Det är också den sortens överdel som du både kan klä upp eller ner, från fest till fritid helt enkelt.

  Psst! Som du ser så står det adlink bakom varje märke, det betyder att inlägget innehåller köplänkar och är ett samarbete med Apprl.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar