I samarbete med STILSNACK och STENSTRÖMS

Klädfunderingar inför event med STILSNACK


Jannice och jag har två svängar till Stockholm att se fram emot. Först den stora galan som anordnas av Elle Decoration där Jannice är nominerad till årets inredningsbloggare 2018. Därefter väntar ett STILSNACK-event för Mercedes i deras pop-up store på NK.

För att leva som jag lär, det vill säga ligga i framkant med klädplaneringen, så tog jag en sväng till Stenströms igår. Tanken är att bära något Stenströmsplagg för våren 2018 vid något av tillfällena med STILSNACK. Just nu lutar det åt plaggen på bilden, en mönstrad i bomullblus ihop med ponchon.

Välkommen att följa mig på Instagram där jag heter mitt namn. Du som vill se en snutt från höstkollektionen kan se det på Instastories.

I showroomet hängde också kommande höstkollektion framme. Inte för att jag på något sätt vill hoppa över våren och sommaren (älskar värmen och solen) men jisses så mycket höstfint som hängde där. Rent klädmässigt så är jag nog av den sorten som går igång mer på höstkläderna än vårens dito. Hur är det för dig? Höst- eller vårplagg?

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer


 


Laddar