Annons
Annons

Klänningen från min norska favorit


Så här såg jag alltså ut före en fest 2010. Time flies.

Så här såg jag alltså ut, redo för fest 2010.

Maken och jag var inbjudna till 25 års jubileet  med Elite Hotel Marina Plaza igår. Det bjöds generöst på bubbel, snittar och godsaker. Det satte verkligen guldkant på torsdagen att klä upp sig och åka iväg på festligheter. Planen var att jag skulle ha en jättefin topp från Tiger of Sweden och ett svarta cigarettbyxor med hög midja men det blev inte så.

Annons

Du vet ibland när man känner att man har hur gott om tid som helst så ”du ska bara” fixa en liten grej. Känner du igen dig? Jag skulle bara sätta mig framför datorn och jobba lite, men fastnade helt. Med en halvtimmes marginal före partyt knackar maken mig på axeln och undrar om det inte vore klokt att hoppa in i duschen. Gaahhh!

IMG_3068

En ”after the party”-bild istället för en före-bild.

Det fanns inte tid att stryka toppen så jag fick ta något annat. Det var liksom knappt att jag hann föna håret. Men, jag satt i bilen i tid och resultatet att mitt turbofix ser du ovan. Tyllklänningen med rosetten i midjan från min norska favorit Catherine Hammel och klackar från Mango.

IMG_3075

Psst! Senast jag bar tyllklänningen firades det också jubileum, läs det inlägget HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar