Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Koppi har Helsingborgs bästa frukost

  1 juni 2017

  Ibland blir jag så trött på mig själv. Hur lång tid kan det ta att smacka upp en frukostbild på världens smarrigaste frukost?! Startade dagen med roliga, härliga och alltid lika inspirerande Jannice på Koppi i Helsingborg. Möte med frukost och en lång ”att göra”-lista. 

  Annons

  Nu till min frustration. Jannice är ju ett superproffs på det här med Instagram och flitig som sjutton. Nåja, nu till det som både imponerar och frustrerar. Vips har Jannice lagt ut både på Instastories och Insta medan jag försöker hitta en schysst fotovinkel (visst blev bilden bra?!) Åh, ni skulle se hur jag fipplar och håller på! 

  Eftersom vi har ett spännande projekt på gång – som vi berättar mer nästa vecka – blir det lite träffar framöver och massor med tillfällen att öva. Skam den som ger sig. Vad skulle ni säga att ni är för Insta-typer? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar