Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Kraftiga armar? Här är fyra toppar för dig!

  31 maj 2017

  Många av mina kunder upplever kraftiga armar – gäddhäng eller grova överarmar – som ett stort problem. Det är svårt att hitta snygga kläder som inte stramar på överarmarna. Därför listar jag idag fyra modeller på överdelar som kan underlätta för dig som känner igen och upplever problem med kraftiga armar.

  Annons

  Blir ärmarna för trånga? Välja långärmat i mjukt och töjbart material. Extra plus om plagget har någon avledande detalj som får blicken att hamna någon annanstans än just på överarmarna.

  Länk: Tröja H&M

  Har ärmarna detaljer? Det är allra snyggast om detaljerna löper hela vägen på toppen eller blusen så att armarna inte hamnar i fokus. Materialet kan vara allt från genomskinligt till täckande.

  Länk: Blus Lindex

  Välja ärmlöst? Det kanske krävs lite övning men ärmlöst i kombination med detaljer nertill är en superkombo för dig med kraftiga armar. Det kanske inte känns så, men blicken har faktiskt svårt att fastna på armarna om du väljer det här.

  Länk: Linne Esprit

  Välja kort ärm? Rata inte alla korta ärmar, åtminstone inte de som sitter löst. Det är klart – slutar ärmen mitt på ”gäddhänget” så är det där man tittar. Men, om ärmen upplevs som rymlig istället för trång så behöver du inte göra någon stor sak av ärmlängden.

  Länk: Topp Ellos

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar