Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Krönika om kroppsideal och kläder

  7 augusti 2017

  I senaste avsnittet av STILSNACK pratar jag och Jannice om hållbarhet och kroppspositivism. Några av er har undrat över min krönika som vi nämner. Du hittar den här: Stilexpertens tankar om ideal och kroppsformer

  Annons

  Jag vill säga tack till alla er som lyssnar, skickar frågor och alltid peppar. Så kul att ni är med oss och firar framgångarna på topplistan på Podcaster med vår podd STILSNACK! Kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar