Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Kronprinsessan valde en Dughultklänning

  7 juni 2017

  Nu måste jag varna för lite skryt för det kan nästan inte bli större än såhär om man är designer, har startat ett eget klädmärke och svenskproducerar sina kläder. 


  Min väninna Linda Jöfelt följde sin dröm och startade sitt eget klädmärke Dughult of Sweden för inte alls länge sedan. I vackra lokaler i Almedals Fabriker utmed Mölndalsån söder om Göteborg jobbar hon och hennes lilla team med att sätta märket på kartan. Det är ett hårt jobb att starta från noll – oavsett yrke och bransch. 

  Annons


  Men hårt arbete lönar sig. Igår på självaste nationaldagen nåddes verkligen en milstolpe när Kronprinsessan Victoria bar en vacker Dughultklänning i siden på sitt framträdande i Järfälla. 


  – Det känns magiskt, sa Linda när jag grattade och frågade om känslan att se Kronprinsessan bära klänningen. 

  Kronprinsessan är en sedan tidigare en stor förespråkare av hållbart mode och för våra svenska designers och klädmärken är det alltid ett kvitto på framgång när kungligheterna väljer att bära kläderna. Grattis Linda – välförtjänt och så roligt! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar