Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Läs intervjun om badmodet för Sommarhalland

  29 juli 2017

  För en tid sedan blev jag intervjuad för Sommarhalland, Hallandspostens och Hallands Nyheters gemensamma sommarutgåva, om sommarens strand- och semestermode av reportern Cecilia Welin, där jag säger:

  – Jag tycker att man ska få vara som man vill, men ingen vill ju gnugga hud med någon saltsvettig som man inte känner.

  Annons

  Därefter utvecklar jag de tankar och funderingar om vett och etikett på stranden som jag har. Du som vill läsa artikeln klickar på länken nedan:

  Inte så lätt att klä sig rätt – stilexperten hjälper dig!

  Det vore intressant att höra vad du som läser bloggen tycker och tänker om strandmode. Tycker vi ungefär samma eller skiljer det sig åt mellan våra tankar. Berätta gärna i kommentarsfältet!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar