Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Läsarfråga: Kan jag ha jeans på dopet?

  12 juni 2017

  Bloggläsaren Kristina undrade om det är okej att gå på dop i sommar klädd i vita jeans, snygg blus och ballerina. Helt okej, om det inte står något om klädkod. Det finns tre tips att komma ihåg på när man går på fest och väljer ”vardagliga plagg” så som jeans:

  Välj mönstrat upptill för mer fest! Mönster som matchar byxan ger ett genast ett festligare intryck. Den blommiga toppen för 299 kr från Soya Concept (adlink) gör jeansstilen romantisk medan den grafiskt mönstrade blusen för 329 kr från Benetton (adlink)  ger en modern lite kreativ känsla. Stilmässigt är inget mönster fel.

  Enhetliga accessoarer för mer elegans! Låt dina accessoarer följa ett tema – färg, stil eller känsla. Örhängena, 149 kr, C.B.Kate (adlink), väskan från Adax (adlink) och ballerinaskorna för under 500-lappen från Tamaris (adlink) är bra exempel på accessoarer från basgarderoben.

  Välj rätt sorts vita nyans! De vita jeansen från Mango (adlink) för 399 kr är snarare krämvita vilket ger ett mer elegant intryck än ”skrikiga” kritvita jeans.

  Mer tips på intressant läsning:

  MåBra:s stilexpert Katarina Althin om klädkoder i Expressen

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar