Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Läsningen när ”fulkänslan” tar över

  23 juli 2016
  Man kan ju liksom inte förvänta sig att ha bra hårdagar alla dagar, eller hur?

  Man kan ju liksom inte förvänta sig att ha bra hårdagar alla dagar, eller hur?

  Dagens fråga: hur lyfter man sig själv när man har ”fulkänsla”?

  Jag tror att de flesta av oss känner igen ”fulkänslan” – när inget passar, håret är katastrof och magen är svullen. Har du känt så?

  Det händer iallafall mig med jämna mellanrum. Men, jag försöker ta det med ro. Det är egentligen ingen stor sak och det sitter hos mig brukar jag intala mig själv. De flesta har fullt upp med att bry sig om sig själva tänker jag.

  Annons

  Jag fick en gång tipset att ha ”akutkläder” för den sortens dagar. En skön stickad tröja som har en härlig kvalitet och som sitter lagom löst. Stilmässigt? Lagom klassisk såklart. Inget wow men heller inget sjavigt. En schysst sjal, ett par snygga jeans och så vanliga skor. Inget blickfång men heller inte fy skam.

  Enkel makeup, enkelt hår. Ett stort leende in i spegel och lite flört med mig själv så är jag ”good to go”. Sen fortsätter jag peppen hela dagen. Boost, boost, boost. Så fort jag får chansen så drar jag min ramsa i huvudet. Sträcker på mig och släpper ytan liksom.

  Hur gör du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar