Annons
Annons

Listan med julklappar som jag önskar mig!


Min julklappslista har många julklappar men jag räknar nog snarare med en julklapp eller två...

Min julklappslista har många julklappar men jag räknar nog snarare med en julklapp eller två…

Vet du redan vad du önskar dig i julklapp? Efter påtryckningar från familjen har jag nu skrivit min lista på julklappar som jag önskar mig. Vet inte riktigt om tomten hade räknat med den här ”lilla” listan när han frågade. Men han satte ju inga ramar så han får vad han önskar sig. Hihi…

Annons

Vad önskar du dig i julklapp och brukar ni skriva önskelistor?

Länkar: Kånken Black no 2 från Fjällräven, pastamaskin från Clas Ohlson, hopprep Casall från Stadium, bodywash från Molton Brown/Lyko

Psst! Du som är nyfiken på vilka julklappar jag önskade mig i fjol kan klicka här. Tror ni jag fick något av det? Nix. 🙂

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar