Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

  30 december 2016
  Bilden är en skärmavbild.

  Bilden är en skärmavbild.

  Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver skor som syns!

  Jag vet inte om du har noterat men den här säsongen har små pälsdetaljer som skymtar på skorna varit lite extra i fokus. Är du typen som köper nytt varje år så kan du så klart satsa på några trendklackar. Vill du hellre satsa på säkra kort föreslår jag att du väljer pumps i sammet eller mocka.

  Annons

  Länk: skor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar