Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

  8 januari 2017

  2256_b460882a56-154-1-212004_pink

  Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver stickade sockor.

  Inget går upp mot stickade sockor. Själv har jag så kalla fötter att jag sover med sockor halva året. Då är det perfekt med ett par mjuka, stickade små sockor i ett tunt men värmande garn. Men, jag förstår ju att du med varma fötter kanske inte ser det här som ett nödvändigt plagg…

  Annons

  Länk: sockor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar