Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

  28 december 2016

  D3021K00B-Q11@10

  Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver en kavaj med det lilla extra – en statementkavaj!

  Statementkavajen sticker ut och är extra kul att bära på hösten och vintern. Du matchar den med en tunn topp, läcker blus eller en finstickad tröja. Kavajen kan komma i olika utföranden och varje år finns det en viss typ av kavaj som sticker ut lite extra.

  Annons

  Just i år är dubbelknäppta kavajer extra trendigt. Tidigare år har vi sett smokingjackan och paljettkavajen dominera trenderna. Men gemensamt för dem alla är att de varje år ”hänger med” även om de puttas ner från trendtoppen.

  Mer tips på intressant läsning: 

  Välj rätt kavaj till din kroppsform!

  Länk: kavaj

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar