Annons
Annons

Listan med vinterns plagg – tyck till!


IMG_9338

Jag är nyfiken på vad du tyckte om listan med vinterns nyckelplagg i garderoben. Det var ju inte första gången jag har gjort den här typen av lista. Förra gången var det ju garderobens 30 klassiker och den blev ju poppis. Så pass att ni frågade efter en ny lista för vintern.

 1. Varm jacka
 2. Stickad tröja
 3. Rejäla vinterskor
 4. Mössa
 5. Halsduk
 6. Handskar
 7. Snygg klänning
 8. Festlig blus eller topp
 9. Statementkavaj
 10. Snyggbyxa
 11. Skor med det ”lilla extra”
 12. Stövlar
 13. Strumpbyxor
 14. Undertröja
 15. Sköna sovplagg
 16. Inneskor
 17. Morgonrock
 18. Flanellskjorta
 19. Sockor
 20. Myskläder
 21. Träningskläder för utomhusbruk
 22. Träningskläder för inomhusbruk

Nu har rullat under hela julen. Vad tycker du – var det något plagg som fattades på listan eller något som inte hörde dit enligt dig?

Annons

Jag antar att vi kommer att tycka lite olika eftersom vi (som tur är) har olika tycke och smak. Jag blir alltid lika glad och tacksam när ni tycker till. Det är också alltid lika spännande att se om ni håller med eller inte. Till exempel så blev jag så full i skratt när bloggläsaren Claire skrev en kommentar om flanellskjortan (in och läs om du inte har gjort det).

Det var också kul att bloggläsaren Mahlin efterlyste lite tips på bra strumpbyxor. Här får du gärna komma med tips på märken, jag vet att det blir mycket uppskattat.

Oavsett om du har tips eller inte så får du gärna berätta om dina tankar kring listan. Själv funderade jag på om jag skulle tagit med höstkappan till exempel men valde att låta den vara utanför. Så låt höra nu, var inte blyga! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar