Annons
Annons

Listan: varför äkta vänner är så viktiga!


jag är på tjejhelg med mitt tjejgäng. Idag listar jag tre viktiga fördelar med äkta vänner.

Just nu är jag är på tjejhelg med mitt tjejgäng. Idag listar jag tre viktiga fördelar med väninnor och betydelsen av äkta vänner och vänskap.

Vad skulle man göra utan sina väninnor? De där tjejerna som man alltid kan lita på och som finns där i vått och torrt. De man kan skratta och gråta med. Jag har listat tre saker varför väninnor är så viktiga:

Annons

Du kan vara dig själv! Med nära vänner så kan du visa dig sårbar i alla lägen. Du behöver varken smink eller fina kläder. Du behöver inte ha ett perfekt hem eller servera supersnoffsig mat. Riktiga tjejvänner ser förbi fasaden och uppskattar dig för den du är.

Du kan vara ärlig! Vänner lyssnar utan att döma dig. Du kan berätta om både misslyckanden och tillkortakommanden utan att vara rädd. För istället för att mötas av fördömanden kommer väninnorna att omfamna dig, trösta dig och lyfta dig.

Du kan älta i oändlighet! Väninnor vet när det är läge att ta ännu en vända och analysera en relation, en situation eller samtal. Med vännerna kan du gå till botten med funderingar och då är det ingen som möter dig med ögonrullningar eller tunga suckar.

Den här helgen är jag iväg på tjejhelg med mitt göteborgska tjejgäng som jag träffar fyra gånger per år. Om det blir som vanligt så kommer jag ikväll att komma hem fylld av härlig energi men också sådär lagom trött. Imorgon vid 10-tiden sitter jag i Sveriges Radio P4 Malmöhus och listar trender. Missa inte det!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar