Annons
Annons

Lite om det tekniska…


bloggare

Jag vet att det är svårt att kommentera just nu men jag hoppas det löser sig snart.

Vänner! Jag är verkligen ledsen för att så många av er upplever att det är så svårt att kommentera. Jag har fått flera mejl från några av er. Själv tycker jag att det känns supertråkigt när det ekar tomt här inne. Som bloggare ”tänder jag ju inte till” om vi säger så.

Annons

Jag fortsätter som vanligt för jag vet att ni läser, det visar siffrorna iallafall. Jag ska skicka in era synpunkter till de som jobbar med det tekniska så håller vi tummarna för att det blir lite smidigare framöver.

Om ni vill kommentera klicka in på inlägget det vill säga, klicka först på rubriken och sedan på kommentera. Det går liksom inte bara om man trycker direkt på kommentera utan att först klicka in på inlägget. Och ibland, när man är inne på inlägget så måste man också trycka två gånger på kommentera har jag märkt.

Jag saknar er och era kloka och alltid lika glada tillrop! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar