Annons
Annons

Lucia och föreläsning med Johanna Ojala


Mathias Fredriksson, Johanna Ojala och André Pops som brukar kommetera längdskidåkningen i SVT:s Vinterstudion. Bild: Sweski

Mathias Fredriksson, Johanna Ojala och André Pops som brukar kommetera längdskidåkningen i SVT:s Vinterstudion. Bild: Sweski

Redan Lucia! Jag känner att december går som tåget och jag har knappt fått någon julstämning än. Vet inte om det är för att flickorna inte bor hemma och liksom ”tvingar” mig att fixa julmys och stanna upp. Den här nya fritiden kanske jag inte riktigt använder på bästa sätt. Det blir liksom att jag jobbar, hänger på Facebook och lallar runt på nätet med min egentid istället. Någon som känner igen sig?

Annons

Ikväll ska jag iallafall iväg på föredrag med skidklubben. Vi gästas av Johanna Ojala, experten från Vinterstudion i SVT. Jag gillar verkligen henne och det ska så bli kul att höra vad hon har att säga om skidåkning och träning.

Jag hänger ju fortfarande hos sjukgymnasten. Jag går fortfarande på rehab för knäet men det tar sig. Ett par dippar har jag väl haft under hösten, det är ju frustrerande att veta att man har nio mils skidåkning framför sig utan kondis. Fokus ligger nämligen fortfarande på att få stabilitet och styrka i musklerna runt knäet.

Tror att jag kan få lite extra pepp och motivation efter föreläsningskvällen med skidkompisarna och Johanna Ojala!

Mer läsning från mig: 

Ny mammaroll när barnen flyttar hemifrån

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar