Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Lugn lördag byttes mot padel tennis

  15 juli 2017

  Soliga lördagshälsningar från padelspelarna. Jag såg framför mig att ligga på altanen och möjligen röra mig några svängar till köket för diverse påfyllning av kalla drycker. Men icke.   Istället blev vi bjudna på en spännande timme med padeltennis.

  Annons

  Jag tyckte att det gick hyfsat bra även om vi fick tugga i oss en och annan förlust. Jag var bara glad över att träffa bollarna. Det där med racketsport har aldrig varit min grej till skillnad mot min man som kändes som värsta proffset.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar