Annons
Annons

Lysande utsikter och helg


Lysande utsiker. Tänk att vakna till det här!! Jag blev uppgraderad på Scandic Opalen och vaknade upp till ett soligt och vackert Göteborg. Hade kunnat ligga kvar och dra mig hela morgonen men i vanlig ordning så är det fullspäckat schema för att hinna med allt.

Lysande utsiker. Tänk att vakna till det här?! Jag blev uppgraderad på Scandic Opalen och vaknade upp till ett soligt och vackert Göteborg. Hade kunnat ligga kvar och dra mig hela morgonen men i vanlig ordning så är det fullspäckat schema för att hinna med allt.

Så skönt med helg kära vänner, eller hur?! Jag har haft fullspäckade arbetsdagar i Göteborg med möten från tidig morgon till sena kvällen. Ibland när jag sedan ska skriva mina blogginlägg kan jag bli lite arg på mig själv att jag inte har tagit fler foton.

Annons

Jag menar, det hade kanske varit skoj att häng med i kulisserna på businessframträdandet hos Grant Thornton, där jag berättade om min karriärresa från flygvärdinna på SAS till företagare och stilexpert på Stilstudio Göteborg för det kvinnliga nätverket. Eller ännu bättre, lite snygga bilder på alla de fräscha vårplaggen i butikerna som jag har besökt med shoppingkunderna. Ska bättra mig.

Roligt och energigivande tjejkväll i Skärhamn. I nedkant är det de duktiga tjejerna som gick mannekänger på modevisningen. Blommorna fick jag som tack efter mitt föredrag om stil.

Roligt och energigivande tjejkväll i Skärhamn. I nedkant är det de duktiga tjejerna som gick mannekänger på modevisningen. Blommorna fick jag som tack efter mitt föredrag om stil. Bilden är från min instagram.

I torsdagskväll lyfte vi taken i Skärhamn på Tjörn då inte mindre än 120 tjejer, kvinnor och damer i alla åldrar hade samlats för en helkväll med mingel och mat, stil och modevisning. Jag fick dessutom förmånen och den stora äran att vara konferencier när butikerna visade upp vårens mode. Bilder? Nä. Några suddiga och mörka som verkligen inte ger kvällen någon rättvisa. Å andra sidan så kanske avsaknaden av foton visar på att jag har fullt upp med allt det skojiga som händer att jag glömmer bort allt annat. Trevlig lördag!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar