Annons
Annons

Lyssna ikapp tidigare avsnitt av STILSNACK


Poddsnacksen blev chips, nötter och alkoholfri äppelcider.

Traditionsenligt så förvandlades köksön till poddstudio i torsdags. Men, istället för den vanliga förmiddagsinspelningen blev det kvällsinspelning. Supermysigt! Nackdelen är väl att jag har lite svårt att hålla mig för skratt. Inte blir det bättre av att maken kliver in genom dörren strax efter att jag har sågat hans romantiska gåva.

Annons

Du som är lite känslig för skrattanfall ska kanske hoppa över morgondagens avsnitt. Du som däremot är sugen på att veta mer om magar, mattor och nagellack ska verkligen inte missa avsnittet. Till dess kan du lyssna ikapp på förra veckans avsnitt som blev en succé! Frågeavsnittet verkar gå hem i stugorna om vi säger så.

Något annat som också har ”gått hem” måste ju ändå vara gamla rocklåtar, eller hur? Man kanske inte har stenkoll på band, låtar och text men ändå så känner man igen låtarna när de väl spelas. Vi var på Helsingborgs konserthus igårkväll. Det var Creedence Tribute – en konsert med låtar från Creedence Clearwater Revival. Före min tid men visst hade jag lite koll ändå. Du hör en liten snutt på Instastories (min alltså).

God lyssning och så hörs vi imorgon strax efter klockan sex på morgonen. Kram!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar