Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Lyxig långweekend med vinprovning i Italien

  2 juni 2017

  – Det är okej, jag kan hålla till godo med bara den lilla tunnan Barolo! 😉

  Förra helgen unnande vi oss en långhelg i norra Italien. Vinprovningar, god pasta (jag åt gnocchi mest varje måltid) och lite poolhäng. Åh, så underbart det var att komma iväg på tu man hand. Jag kan verkligen rekommendera upplägget som vi hade. Smidigt och enkelt.

  Annons

  Piemonte och Lnaghe bjuder på ett böljande landskap med vinrankor och hasselnötsodlingar.

  Flyg Köpenhamn till Milano, hyrbil med gps till Asti och Monforte d’Alba där vi hade bokat boende på lyxiga Hotel Villa Beccaris. Det var varken svårt att köra bil eller knepigt att hitta.

  Området kring Asti är böljande och högst uppe på varje kulle ligger en by. Vinodlingarna som breder ut sig i dalgångarna tillhör de olika gårdarna i byarna och bönderna där har producerat vin i generationer. Som besökare kan man välja att åka till både större och mindre producenter.

  Det blev dagar utan stress. Lång frukost i hotellets trädgård, vinprovning på förmiddagarna och lunch på någon pittoreskt restaurang. Eftermiddagarna spenderade vi med en bok vid poolkanten för att sedan ladda för ännu lite mer pasta på kvällen. La dolce vita helt enkelt!

  Mina favoritbilder från semestern som jag smällde upp på Instagram.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar