Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  MåBra-publiken är verkligen underbar!

  2 april 2017

  I pausen passade jag på att prata en liten stund med Michaela Castellari och Tanja Markarian Benér.

  Det bästa med att vara ute och snurra med MåBra-kvällarna är mötet med publiken. Åh, så många härliga, glada och go’a tjejer jag har fått chans att träffa.

  Nu senast träffade jag Michaela Castellari som driver en modebutik och bloggar om sin vardag. Minns du henne från TV3:s ”Småstadsdrottningar” kanske? Michaela och jag har setts förut men Tanja var ett nytt ansikte för mig. Blev så himla glad för Michaelas fina rader om min föreläsning som du kan läsa HÄR. bra betyg, eller hur?

  Annons

  I minglet mötte jag också Laila Högfeldt, en bloggande tvåbarnsmamma som bjuder in läsaren till sin familj och visar sin vardag med fina bilder. I inlägget HÄR skriver hon om MåBra-kvällen och vårt möte. Lite ledsen för att jag inte fick till någon bild på oss.

  Innan vi skildes åt passade vi på att ta en bild på vår lilla kvartett med chefredaktören Liselott Ståhlberg, Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar