Annons
Annons

Maken gav mig koppar från Royal Copenhagen


Här är min julklapp som jag fick av maken – två vackra koppar ur serien Flora för Royal Copenhagen. Koppen med den lila blomman heter Morning Glory och den rosa blomkoppen heter rätt och slätt Magnolia. Visst är de ljuvliga?

Annons

Jag ser framför mig hur jag ska sitta med mitt morgonkaffe, min tunnbrödmacka och Beyoncé vid min sida och njuta extra mycket av mina kommande frukostar.

Det här har jag aldrig berättat men från det hon var liten fick vi lära oss att ha henne liggandes på rygg i famnen ibland. En slags lugn och kärleksfull stund där ”matte bestämmer gostiden”. För regelbundenhetens skull satt jag en stund varje frukost.

Jag ska väl inte säga att det gick snett men sedan den dagen halvligger hon alltid på mig i soffan (eller fåtöljen) och missar aldrig en frukost. Varje dag. Behöver jag flika in att hon i mars blir 2 år?! Nu för tiden frågar alltid maken när jag och Beyoncé tänker äta frukost på helgerna så att han kan ansluta…

Det var en liten parentes men nu vet du iallafall vilka sorts koppar jag kommer att dricka ur och hur rutinerna ser ut hemma hos en ”crazy dog person”. Hoppas att du hade en fin julafton med mycket mys.

Imorgon är det nya inslaget med Stilanalysen tillbaka här på bloggen! Jag är så glad för att så många av er kommenterade när det var premiär. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar