Annons
Annons

Maria Montazami om julen 2017


Maria Montazamis nya julservis och vackert dekorerade bord.

Det är kanske lite väl i tidigaste laget och börja prata jul men nu var det ju så att vår träff med Maria Montazami tog ett tydligt avstamp i jultemat. Knappt hade vi lämnat värmen i Skåne före vi satt på pressvisningen för Marias nya servis som hon gör ihop med Fyrklövern. Röda och vita tallrikar, assietter och djuptallrikar som faktiskt kan användas året om. Dekorationen var nämligen inte så ”julig” även om känslan på just den här bilden ropar jul.

Annons

Jag måste erkänna att jag blev lite förvånad när hon berättade om färgerna på sitt julpynt för den kommande julen. Fint! Men det måste ju sägas att det var kanske inte färgen som jag hade väntat mig. Du som vill lyssna på vårt specialavsnitt med Maria Montazami klickar bara på ”play”-knappen.

STILSNACK Special: Maria Montazami. Vi gläntar på dörren till julen och hör Maria Montazami berätta om sin julservis, hippiestilen och det oväntade färgvalet på årets julpynt.

För Jannice och mig fortsatte dagen på andra aktiviteter. Att skugga en inredare under Formex veckan är både kul och lärorikt. Egentligen är det ju ”samma samma” som med modet. Det är alltid en färg, ett material och en grej som är lite mer i ropet. Jag har kanske inte riktigt fått grepp om vad ännu men jag lär mig säkert mer under dagen med Jannice. Känns som jag är fullproppad med intryck!

Jag har sagt det förut men säger det igen – det är så kul att ha en kollega att göra den här typen av saker ihop med.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar