Annons
Annons

Materialen som gör att du slipper frysa!


 

Visst går det att vara snygg och varm under den kalla årstiden. Satsa på kashmir och siden! Jag har sagt det förut men det tål att upprepas antar jag. Just kashmir och siden är mina två absoluta favoriter för att klä mig varmt.

Annons

Jag har ett linne i stickat silke närmast kroppen, en tröja i stickad kashmir och en sidenscarf i halsen. Det mest fantastiska är att det andas. Jag blir aldrig klibbigt svettig (förutom när jag flög upp till Stockholm och satt med jackan på och kapten skruvade upp värmen till 24 grader).

Det kostar en slant men så som jag räknar på det, pris per användning, behöver det inte bli någon dyr historia. Förutom sjalen så tvättar jag alltihop i tvättmaskinen så inte heller det ”ställer till det” för mig.

Stenen ute i vattnet är ”sälstenen” men precis när jag kom ut för att ta bild försvann sälen.

Vilka är dina favoritmaterial?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar