Annons
Annons

Med vårens mode på hjärnan


Jag har vårmodet på hjärnan och just nu andas, äter och sover jag vårtrenderna och vårens snyggaste plagg. Just nu håller jag på att färdigställa modereportage till kommande nummer av MåBra. Förra veckan plåtade jag och modeteam ett ”gör om mig” för MåBra:s systertidning Året Runt.

Annons

Men den här veckan är det alltså fullt fokus på MåBra, nummer fem. Kläderna börjar trilla in och jag ska jobba med en ny fotograf igen. Den här gången heter han Lars Jansson och kommer från tidningar som Dagens Industri och Di Weekend. Ska bli spännande med ny kollega.

Så, i veckan ska vi dra upp lite skisser och prata ihop oss lite extra. För ovanlighetens skull så blir det också en modell den här gången. Planen är nämligen att göra en guide som visar rätt och fel och då tänker jag att det är bäst att ha en modell. Tror att det skulle kännas lite tokigt att be en av er läsare att ”fula till er och göra fel” på bild.

Så, finns det några typiska grejor som ni skulle vilja ha tips om i en guide? Jag tänker typ korta och långa längder, passform eller rumpor. Vad vill ni läsa om? Lars och jag ska dra upp planerna och vill gärna höra er input. Ha en bra måndag vänner!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar