I samarbete med apprl

Min magväska gjorde succé på Elle-galan!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Bild: Elle Decoration/Frank Nordenberg

Elle Decoration Swedish Design Awards 2018 är årets mest festliga och creddiga tillställning för arkitekter, designers, formgivare och inredare (…och för stilexperter som täcker upp för en influensasjuk poddpartner som vann ärofyllt pris förra året).

Du som har lyssnat på STILSNACK vet att röda mattan och galaklädseln har diskuterats inför den stora galakvällen. Magväskan som en möjlig accessoar har varit uppe på tapeten. Den äckligt dyra magväskan från Gucci (inte rätt färg på just den här väskan men samma modell) stod i bjärt kontrast till den fyrkantiga budgetalternativet från Zara.

Men tveksamheten tog över. Budgetväskan kändes som en ”hästhandlarplånbok” och jag saknade den rätta känslan. Jag ville ha en väska med rundade hörn, lagom glammig och absolut under 500-lappen. Av en händelse snubblade jag över magväskan från River Island till en ännu billigare peng. Hurra!

Jag kände mig verkligen som en vinnare från det att jag blev plåtad på röda (lila) mattan till dess att jag stapplade hem efter allt dansande. Magväskan blev en magnet och ”alla” gav mig komplimanger!

STILSNACKs lyssnare röstade nej till magväska med övervägande majoritet (78%) men jag hoppas och tror att kanske en och annan ändå gillade det färdiga resultatet.

Tips! Krocka former, material och stil så kan du räkna med att din look levererar ett ”statement”!

Exempel: Väskan är rundad och mjuk i formen. Det gifter sig fint med mina spetsiga skor och flikarna på kjolen. Mockaimitationen på väskan stod i kontrast till det glansiga materialet på kjolen.

På tal om kjolen så är det mitt nya favoritplagg i avdelningen festgarderob. Ska jag vara helt ärlig så hade jag nog bläddrat förbi den på nätet. Den kommer liksom inte till sin rätt i webbshoppen på Ellos tycker jag, eller vad säger du? Se den här: Kjol från Ellos.

Toppen är en gammal trotjänare från COS och örhängena är från Sopie by Sopie. Modellen heter Planets och därför hade jag också valt att måla naglarna i en mörkblå ”natthimmels”-färg.

Du som vill se resten av alla prominenta gäster (jo, man blir lite betagen av alla stora namn) hittar bilderna från röda mattan HÄR.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Missa inte mitt bästa inlägg om festkläder:

Så fixar du bästa (och den festligaste) basgarderoben!  

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer


 


Laddar