Annons
Annons

Min mobil och all teknik gör mig stressad


Jag har lyckats tappa min mobil i backen. Inte bara en gång utan två! Hur fumlig kan man vara? Eftersom jag är fulltecknad med jobb dessa dagar och använder mobilen så mycket i jobbet så drar jag mig för att lämna in den. Å andra sidan så lever den lite sitt eget liv just nu vilket också det ställer till det. Skulle skicka ett mejl härom dagen och mitt i en mening så tog det stopp. Det gick varken att skriva bokstäver, scrolla på skärmen eller stänga ner.

Annons

Teknik är något som verkligen ger mig huvudvärk när det inte funkar eller blir för avancerat. Som grädde på moset så kan jag berätta att jag dessutom får en ny dator nästa vecka och så ska jag flytta över vår podd från vår nuvarande plattform till vår nya plattform Acast. Vaddå stresspåslag?! Risken är att jag kommer att vara ett vrak nästa söndag.

Skulle ta en selfie till det här inlägget men mobilen tog bara svarta bilder. Jättekonstigt! Så istället bjuder jag på mina tulpaner på köksbordet från härom dagen. Lika vackra idag även om de är lite mer utslagna och spretiga.

Har du som ”öm punkt” som stressar dig?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar