Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Min nya stil: ”gör om mig” för Året Runt

  7 april 2017

  Så här såg det ut när Helen fick sin nya stil för tidningen Året Runt. Petra på Petras hårstudio i Helsingborg gjorde smink och hår. Pontus Ferneman fotograferade.

  Nu har äntligen mitt första ”Min nya stil”-jobb för MåBra:s systertidning Året Runt publicerats. Det var lite pirrigt att slå upp tidningen men jag känner mig stolt och nöjd med resultatet och jag hoppas att du som läser tycker detsamma.

  Annons

  Det här är numret som du ska spana efter på butikshyllan om du inte är prenumerant.

  Kul att tidningen kom just idag eftersom jag besökte Park Lane för att välja kläder till nästa ”Min nya stil”. Jag hittade en superfin skjortklänning med en somrig och marin tvist som jag hoppas kunna ta med i reportaget. Den här gången är det modellen Siv som ska få en ny stil i tidningen.

  Det gäller att veta vad som finns i lådorna. Idag letade vi bland sommarens nyheter som precis hade kommit in.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar