Annons
Annons

Mina 3 bästa tips för att se pigg och utvilad ut


tips på

Så gör jag för att se piggare ut!

Ser du trött och glåmig ut i ansiktet trots en hel natts sömn? Eller har du faktiskt sovit alldeles för lite och behöver ett mindre mirakel för att inte tas för en sömngångare. Det här är mina allra bästa knep för att se riktigt utvilad trots att utseendet skvallrar om det motsatta:

Annons

Kallvatten 

Jag skvätter inte bara kallvatten i ansiktet utan jag väter ner en handduk och placerar den över ansiktet. Efter en stund har puffigheten lagt sig och jag har piggnat till.

Kylskåpskall kräm

Medan jag fixar frukost låter jag min ansiktskräm bli kall i kylskåpet. När det sedan är dags att smörja in mig känns den sval och svalkande mot huden.

Hopp och skutt istället för kaffe

Istället för flera baljor kaffe för att piggna till väljer jag vatten och lite ”hopp och skutt” på stället för rosor på kind. Ett knep från flygvärdinnekollega som påstod att kaffet torkade ut och gav fel sorts rodnad.

Vilka är dina knep för att se piggare ut än vad du egentligen är?

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar