Annons
Annons

Mina nya och gamla skönhetsfavoriter!


Häromdagen visade jag mina nya och gamla skönhetsfavoriter på min Insta. Jag har länge använt en annan som jag skrev om i inlägget Tidig morgon och ringar under ögonen. Men nu har jag bytt till Lumenes  Beauty Serum som jämnar ut hudtonen och sedan Watercolor Blush som är en flytande rouge. Jag använder sällan mycket smink till vardags och produkterna känns lagom lätta och ”osynlig” för mig till vardags.

Annons

En gammal trotjänare är Total Lip Treatment från Sensai som jag helst aldrig är utan. Så skön på torra och nariga läppar. Du som har följt mig länge vet ju att Sensai är ”mitt” hudvårdsmärke. Jag har känslig hy så föredrar produkter utan syra.

Vad har du för nya och gamla favoriter som du gillar extra mycket nu? Tipsa gärna!

Idag plåtar jag vårmodet för kommande nummer av MåBra. Du kommer att få se resultatet i mars och april men jag hoppas kunna bjuda på en glimt på Instagram under dagen.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar