Annons
Annons

Mina tankar om formen inför Tjejmilen


katarina-althin-löpning

Nu laddar jag för Tjejmilen med MåBra och mina nya löpkompisar. Här är när jag passerade Vikens båthamn under min löptur i söndags. Maken var serviceman och hade fixat med vätskestation.

De senaste dagarna har jag tagit tempen på mina nya Tjejmilen-väninnor och igår fick vi tips från lagledaren själv, Leila Söderholm som leder MåBra-laget under Tjejmilen. Idag tänkte jag att ni skulle få hör hur jag tänker inför loppet.

Annons
katarina

Jag hade på mig mina snabba glasögon. Hehe…

Känslan just nu: lite overkligt att det snart är dags. Tjejmilen kom ju på tal redan under MåBra-kvällarna i våras och sedan dess har det ju känts som att det ligger så långt fram i tiden. Men, jag är taggad och det ska bli så kul att springa med alla grymma tjejer!

Skador och bakslag: inga som påverkar löpningen. Som ni vet så har jag varvat min löpträning med rullskidträning. Jag tror att stakandet har gett mig problem med armbågen (som jag till en början ignorerade). Nu gör det djävulusiskt ont och jag känner mig lite sänkt av den ständiga molvärken om jag ska vara helt ärlig.

Uppladdningen: dagarna innan loppet kommer jag att kämpa med att hålla fjärilarna i styr. Jag blir liksom lite nervös när jag inte riktigt vet vilken tunnelbanelinje som går till starten, var nummerlappshämtningen eller toan finns… Så min uppladdning blir att skaffa kontroll på allt runt omkring loppet.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar