Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Mina tankar om ideal och utseende

  18 juli 2017

  ”Mitt jobb är att varje kvinna som jag möter och ber mig om hjälp ska känna att de kommer närmare sig själva stilmässigt. Kläder och stil är bara en del av en människa, men att känna sig fin och hitta sin stil kan vara en del av det man gör i livet för att må bra.

  Annons

  Under mina år som stilexpert har jag mött många olika anledningar till att man frågat mig om råd. Många gånger har jag uppmuntrat kvinnor till att sluta banta och slänga ut de där jeansen som ligger i garderoben som man ”ska komma i sedan” men jag har också tipsat om hur man bäst gömmer undan upplevda skavanker.

  Frågorna varierar men vad som är gemensamt för dem alla är att frågeställarna är vanliga människor som söker äkta svar på sina funderingar om utseendet.

  Jag förespråkar inte en utseendefixering där man ska se ut på ett visst sätt. Istället brinner jag för att var människa ska hitta vad som passar just den personen, oavsett kroppsform eller ålder. Ibland rör det putmagar och andra gånger någon annan del på kroppen.

  I denna värld där ideal många gånger är skeva finns det i mitt jobb en liten risk för feltolkningar. Det kan hända att ett svar bryts i stycken och tas ur sitt sammanhang. Plötsligt blir rådet ett helt annat. När det händer så blir jag så innerligt ledsen.

  Varje människa har det där vackra som tål att lyftas fram och det roligaste med mitt jobb är att uppleva hur en person kan se på sig själv med nya, nöjdare och gladare ögon.”

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar