Annons
Annons

Missa inte modedagen i Lycksele


Om en vecka åker jag norrut och jag hoppas att vi ses!

Lappland nästa! Bor du i Lycksele med omnejd och är sugen på en modedag ska du boka in lördagen 18 februari och komma till Hotell Lappland i Lycksele. Dughult of Sweden bjuder in till en modevisning där jag kommer att prata om stil, mode och trender. Biljetter och mer info hittar du HÄR.

Annons

Jag har precis bokat mina flygbiljetter till Umeå och jag tänker vara i krokarna hela helgen så hojta till om du vill ses!

Psst! Så var det ju det lilla kruxet med kommentarerna. Det jobbas på problemet. Känns lite ensamt att blogga ut i tomma intet… Hur som helst, prova lämna kommentarer för plötsligt kommer det ju att vara löst och under tiden går det ju alldeles utmärkt att höras via mejlen eller Instagram.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar