Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Missa inte nya Året Runt och Marias nya stil

  3 augusti 2017

  Idag kommer ett nytt nummer av MåBra:s systertidning Året Runt ut och där kan du läsa om Maria som får en ny stil. Vi plåtade på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Perfekt för en kvinna som Maria som gillar kultur.

  Annons

  Vi har paraply inne också fast det är egentligen en fotoblixt… tror jag. Iallafall brukar jag få stå och hålla i det när vi plåtar på mörka ställen utomhus och det blåser.

  Egentligen var det tänkt att vi skulle ta bilderna ute för att få sommarkänsla men det regnade. Å andra sidan så hade det ju varit ganska passande. Meteorologerna säger faktiskt hatt det i Helsingborg och södra Sverige har regnat mer än i resten av Sverige i sommar.

  Looken när Maria står i trappan på översta bilden här i bloggen tror jag är min favorit. Får se om jag ändrar mig när jag öppnat tidningen. Spännande!

  Psst! Nu är det sista chansen så missa inte att svara på min efterlysning av läsarmodeller till glasögonreportaget!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar