Annons
Annons

Missa inte nya numret av Året Runt!


Ibland får jag verkligen nypa mig i armen för jag har världens roligaste jobb! Inte nog med att jag får hänga här på MåBra, blogga och göra modereportage – nu gör jag ju en massa mode för systertidningen Året Runt också!

Annons

Och det är först nu som mina jobb för Året Runt börjar synas lite. Det är ju alltid väldigt lång tid mellan det att man gör jobben och de faktiskt dimper ner i brevlådan. Men nu kan du alltså ta del av frisyrjobbet för Året Runt som jag gjorde tidigare i mars, det kom igår.

Jag blev riktigt nöjd och tycker verkligen att det är  ett matnyttigt modereportage. Det är också lite kul för jag får skriva på ett annat sätt, här ska till exempel frisören och makeupartisten ”komma till tals” och det vill ju till att jag lyckas knåpa ihop det de säger till något vettigt.

Snart kommer en ny efterlysning. Jag söker nämligen läsarmodeller till ännu en ”gör om mig” men mer om det i nästa vecka. Ha en skön lördag!

Se mitt inlägg från när jobbet gjordes:

I kulissen med läsarmodellerna

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar