Annons
Annons

Mitt bästa jag med basgarderoben!


– Älskade basgarderob! Det går att räkna med dig i alla lägen och du är ”solid as a rock”. Du är varken prålig eller för mycket. Med dig känner jag mig aldrig utspökad och löjlig. Å andra sidan hamnar jag sällan i centrum men en sak är säker – tryggheten du ger mig gör att jag alltid vågar visa den jag är. Inifrån och ut.

Annons

Det var min lilla kärleksförklaring till basgarderoben och varför jag älskar det enkla allra bäst.

Det finns de utav oss som använder kläder som sin sköld. Man vill inte visa vem man egentligen är och det är lättare att låta kläder föra talan. Sen finns det de utav oss som har kläder för att gömma sig och då vill man helst inte att kläderna ska säga någonting alls.

Det finns minst lika många tankar om kläder och uttryck som det finns människor och inget sätt är bättre än något annat. När man funderar över sitt eget förhållande till kläder kan man komma fram till de mest överraskande saker.

När det gäller basplaggen och den enkla och ganska rena stilen så har jag kommit fram till att det är den som lättast låter mig ”slinka in” i olika roller. Jag kan vara lågmäld likaväl som jag kan vara högljudd och ta stor plats. Jag blir aldrig överrumplad av att ”behöva vara” det ena eller det andra när jag kommer in på ett ställe.

Hur känner du när det kommer till kläder? Vad är det som får dig att trivas och vad är det som får dig att visa insidan istället för utsidan?

Tips på läsningen inom ämnet basgarderob:

Kom igång med basgarderoben – så bygger du en smart bas!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar