Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Mitt kokosdoftande ”finschampo” ECOCOCO

  16 april 2017

  Ingen får lägga vantarna på mitt kokosdoftande ”finschampo”.

  En av nyheterna på pressveckan var ECOCOCO, det kokosdoftande skönhetsmärket från Australien, som nu är på väg att lanseras i Sverige.

  Ska jag vara helt ärlig så hade jag skygglappar på när jag gick genom skönhetssektionen den pressdagen. Jag skulle vidare till Göteborg för att hålla ett föredrag om klädkoder och ville verkligen inte missa tåget. Men den här ljuvliga doften vid ECOCOCO:s bord fick mig att tvärt stanna i steget. Kokos!

  Annons

  Så istället för att sakta strosa genom stan, stod jag och sniffade på skönhetsprodukter som body scrub, hårinpackningar, schampo och balsam. Jag snappade upp att produkterna innehåller 100 procent organsik kokosolja och att märket är cruelty free det vill säga inte testat på djur. Sånt gillar jag men helt ärligt doften var bäst.

  Jag kan ännu inte säga var produkterna kommer att säljas eftersom det är ju så nytt. Men får du chansen att provdofta så ska du göra det. Själv fick jag faktiskt med mig produkter att prova. Jag har gett maken strikta order om att det här är mitt ”finschampo” och absolut inget han får fingra på. Dubbelduschen däremot, den är hans.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar