Annons
Annons

Mobilbilder från MåBra-kvällen i Norrköping


Vilket drag på MåBra-kvällen i Norrköping igår! Så kul att vara igång igen och träffa gänget med Mia Törnblom, Leila Söderholm och chefredaktören Liselotte Stålberg i spetsen. Här kommer lite mobilbilder från kulisserna.

Annons

Jag blev superfint sminkad och kände mig så glammig i lösögonfransarna, tills jag tog på glasögonen. Haha, ni skulle sett! Jag satt med glasögonen på nästippen för annars ”sopade fransarna glasen” för varje blinkning.

Jag hade sådan tur att ha pappsen med mig, både som support och privatchaufför. Här har jag precis soundcheckat, teamet från MåBra håller på att placera ut goodiebags och de första gästerna börjar så smått att droppa in.

Det fanns visst fler som tog selfies. Fångade chefredaktören Liselotte in action. Jag får ofta frågan hur det känns precis innan föreläsningen startar. Ibland är det lite läskigt andra gånger är det så där förväntansfullt pirrigt. Det varierar lite. Igår var det en himla go’ känsla. Jag brukar försöka skicka ut skön energi till de övriga, lyssna på några uppladdningslåtar och se till att ha ätit lite precis innan.

Ja, ni ser ju själva energin. Här är Mia precis klar i sminket, Paulina i svart gjorde håret på allihop och Katarina i vitt fixade makeupen. Tänk om man ändå hade det så varje dag?!

Imorgonbitti är det nya tag, då styr vi stegen mot Malmö. Kika in och tyck till om min outfit för MåBra-kvällen i Malmö som jag visar på morgonkvisten.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar