Annons
Annons

Mode till MåBra nr 5 och stilkurs i Göteborg


Chefen här hemma tycker att jag borde köra med stilkurs online istället.

Ikväll är det dags för min sista träff deltagarna på min stilkurs Medborgarskolan. De ska presentera sina moodboards och förhoppningsvis har de kommit fram till en massa kloka saker gällande den egna stilen under tiden som de har jobbat med den.

Annons

Så här brukar deltagarnas moodboards se ut: Stilkurs, moodboards och skinnbyxor 

Själv jobbar jag med moodboards när jag plockar ihop modet till MåBra:s modereportage. Jag klipper och klistrar inte utan gör det digitalt. På så vis hittar jag den röda tråden och kan snabbare sortera ut sådan som inte är relevant. Andra gånger kan jag spara en viss idé, ett plagg eller en känsla jag vill åt till ett senare nummer.

I fredags skickade jag in allt modematerial som ska komma i MåBra nummer 5, majnumret. Jag är så spänd på att höra era reaktioner på det. Vi har inte riktigt spikat rubriken men det blir något i stil med ”Stilexpertens stiltips”. Typ. Can’t wait!

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar