Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Modefotografering, löpning och påskhandling

  13 april 2017

  Snacka om att gå med klipp i steget. Hade superflyt igår och fick undan en hel massa grejor. I tisdags plåtade vi en gör om mig för Året Runt och det gick som på räls, texterna skrev nästan sig själv och klädreturerna gick i ett huj. Som att ha gröna vågen vid trafikljusen och hamna rätt in i påsken. Typ.

  Annons

  Och flowet stoppade inte där för ännu en riktigt bra sak hände. Fick springa 3 minuter på löpbandet hos min fysioterapeut igår. Hurra! Ska jag vara helt ärlig så trodde jag ALDRIG att jag skulle hurra för tre minuters löpning men snacka om att man blir sugen när man inte får. Nästa gång, efter påsk, ska jag springa sex minuter.

  Nu ska jag ladda för påsken och ta itu med matplanering och handling. Hmm… Vågar man månne hoppas på lite flyt även där?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar