Annons
Annons

Modefrukost och föreläsning på NK i Göteborg


Idag är det jag som har stylat skyltdockorna på NK Mode och det vita studentmodet är för stunden borttaget.

Idag startar jag extra tidigt med en frukostföreläsning på NK Mode i Göteborg. Det blir  sommarens finaste festlooks och en stor dos inspiration.  Jag var uppe i Göteborg förra veckan och hängde undan en massa härliga klänningar som jag kommer att prata om.

Annons

Själv ska jag ha på mig en sprillans ny outfit från min norska favorit Cathrine Hammel. Men eftersom jag ska sitta i bilen så sparar jag kläderna till lite senare. Slitna jeans, blommiga träskor och skön storskjorta är mer min melodi när jag ska åka långt.

Det här är min outfit för dagen. Klackarna i ormprint från Mango är nedpackade men jag har också med ett par bruna med lite rund tå från Gucci. Får se vilket par det blir, jag brukar bli lite ”klädvelig” när jag uppträder på morgonen och har packat klädväskan kvällen innan. Det är ju inte alltid att jag har samma ”feeling” på morgonen som jag hade kvällen innan.

Här kan du läsa om och se mina övriga plagg från Cathrine Hammel:  

”Höga klackar och låga räntor” tillsammans med Olof Manner 

När maken knackade mig på axeln…

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar