Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Modenyheter och trender 2017 på pressveckan

  5 april 2017

  Höstens mode och inredningstrender 2017 är en läcker kombination av rosa och vinrött.

  Trendspaning! Det finns mycket fint att se fram emot modehösten 2017 konstaterar jag efter första dagen på pressveckan. Färgkombinationen vinrött och rosa som ses genomgående inom mode och accessoarer, makeup och inredning känns fräsch och spännande.

  Annons

  Läppstiftsfärgerna från vänster till höger: Nr 42 Rouge vertige satiné, Nr 09 Rouge vertige brillant och Nr 01 Rouge vertige brillant. Satiné är mer täckande än brillant.

  I höst är det läppstift som gäller. Jag fick med mig tre färger från Yves Rocher att prova. Notera hur den trendiga färgkombinationen hänger med här. Kunde inte hålla mig och provade lite direkt efter att jag hade tagit bilden. Kan hälsa att det gula gav ett riktigt fint guldshimmer.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar