Annons
Annons

Modeplåtning, pressdagar & personal shopping


Fredag igen och jag avrundar den här veckan med en superrolig modeplåtning på hemmaplan för Året Runt. Temat är sommarens fester och jag har samlat läsarmodeller från lite olika håll. Jag klurar på att låna in min man till en eller två av bilderna. Tänk ”killen vid grillen” typ. Kika in på min Insats under dagen så ser du om jag lyckas eller ej.

Annons

Förutom modejobbet så lägger jag en hand vid de sista detaljerna inför nästa vecka. Det är dags för säsongens pressdagar i Stockholm och det är min chans att få en glimt av höstens mode redan nu. Jag lovar att återkomma med rapport och som vanligt – följer du mig på Insats får du såklart följa med ännu lite närmare. Jag ska också en sväng till Göteborg och shoppa med kunder så det blir fullt ös.

Håll tummarna för att solen värmer annars blir det lite tufft för tjejerna i sina fina men ack så tunna sommarklänningar… Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar