Annons
Annons

Modevisning och livesändning på Instastories


Igår var det äntligen dags för modevisningen som Klingel arrangerade på Seniormässan i Stockholm där jag hade den stora äran att vara konferencier. Modellernas looks hade jag spikade sedan en tillbaka men det var likväl lite pirrigt när vi träffades på morgonen för det var första gången som modellerna faktiskt fick chans att prova kläderna. Skulle allting passa? Om inte, vad kunde vi trolla fram instället och så vidare. Men, vi hade tur. Modellerna både trivdes och passade i kläderna. Puh!

Annons

Modevisningen blev en succé! Fullsatt till sista platsen med besökare som stod längs väggarna. Sen kom vi till Arlanda och blev stående. Planet var två timmar försenat men vad gjorde det när vi satte igång med en livesändning på Instastories.

Många av er tittade in, ställde frågor och kom med glada tillrop. Tiden fullkomligt flög iväg och vips hade vi suttit och pratat med STILSNACK-lyssnare i en timme. Wow! Hoppas att du inte missar oss på Instagram för den här lilla grejen med Instastories var ju värsta grejen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar