Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Modevisning, skådespeleri och föreläsning

  12 september 2017

  I fredags drog jag med mig maken på modevisning. Det var märket E.MallaS som visade sina vackra klänningar på Oxhallen i Helsingborg. Jay Smith, Maja Gullstrand och Bond Music stod för musiken och uppträdde gjorde även SM-vinnarna i latin (dans) Linn Hegdal och Jacob Persson. Så roligt när det händer lite saker i stan!

  Annons

  Förväntansfulla (och lite sena) i bilen på väg till visningen.

  Den här bilden lade jag bland annat upp på Instastories på min Instagram: Katarina Althin

  Sen hann jag inte mer än packa väskan och vända i dörren förrän jag drog på tjejhelg med Göteborgsvännerna. Vi hamnade i Borås på utställningen No limits och Street Art Borås. Grafittikonstnärer från hela världen har målat på byggnader i stan och ”ställer ut”. Vi gick en guidad vandring och förbluffades av flera av målningarna.

  Det regnade när vi gick visningen men vad gjorde det eftersom det inte gins något som heter dåligt väder bara dåliga kläder…

  Färgstarka alster under Street Art Borås.

  På lördagseftermiddagen överraskade arrangörerna i tjejgänget med att bjuda in skådespelerskan Birgit Carlstén. Vi fick öva på att bli taltrygga och att stå på scen. Riktigt kul och där fanns några små knep som skådespelare använder sig av som jag snodde med mig direkt!

  På tal om föreläsningar, just nu sitter jag faktiskt och filar på en helt ny föreläsning som jag tänker erbjuda i höst. En 45-minuters kombo av stil, mode och trender så hör av dig om du är sugen på en föreläsning.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar