Annons
Annons

Modevisning, skådespeleri och föreläsning


I fredags drog jag med mig maken på modevisning. Det var märket E.MallaS som visade sina vackra klänningar på Oxhallen i Helsingborg. Jay Smith, Maja Gullstrand och Bond Music stod för musiken och uppträdde gjorde även SM-vinnarna i latin (dans) Linn Hegdal och Jacob Persson. Så roligt när det händer lite saker i stan!

Annons

Förväntansfulla (och lite sena) i bilen på väg till visningen.

Den här bilden lade jag bland annat upp på Instastories på min Instagram: Katarina Althin

Sen hann jag inte mer än packa väskan och vända i dörren förrän jag drog på tjejhelg med Göteborgsvännerna. Vi hamnade i Borås på utställningen No limits och Street Art Borås. Grafittikonstnärer från hela världen har målat på byggnader i stan och ”ställer ut”. Vi gick en guidad vandring och förbluffades av flera av målningarna.

Det regnade när vi gick visningen men vad gjorde det eftersom det inte gins något som heter dåligt väder bara dåliga kläder…

Färgstarka alster under Street Art Borås.

På lördagseftermiddagen överraskade arrangörerna i tjejgänget med att bjuda in skådespelerskan Birgit Carlstén. Vi fick öva på att bli taltrygga och att stå på scen. Riktigt kul och där fanns några små knep som skådespelare använder sig av som jag snodde med mig direkt!

På tal om föreläsningar, just nu sitter jag faktiskt och filar på en helt ny föreläsning som jag tänker erbjuda i höst. En 45-minuters kombo av stil, mode och trender så hör av dig om du är sugen på en föreläsning.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar