Annons
Annons

Möt MåBra:s läsarmodeller i septembernumret


Överst: läsarmodellerna Sofie och Michela, nedan till vänster makeupartisten Maria med läsarmodellen Johanna. Och så jag och fotografen Simon nederst till höger.

Åh, jag är verkligen så nöjd och glad idag! Vi plåtade ju septembernumret med MåBra:s läsarmodeller i onsdags och det gick lekande lätt. Från början till slut.

Beyoncé gjorde sin första dag på jobbet som modeassistent. Som ni vet följde ju vår gamla hund Bettan alltid med mig på jobbet och nu är det alltså dags för den här lilla damen att lära sig yrket.

Helt ärligt så var jag faktiskt lite stressad i tisdagseftermiddag när jag skulle plocka ihop de olika outfitsen. Det kändes inte som att jag lyckades pussla ihop den röda tråden. Det var inget fel på kläderna men det spretade och kändes inte ”MåBra-igt” nog. Jag hade kört fast. Bara att börja om från början.

Annons

När jag håller på som bäst brukar jag lägga ut alla kläderna på golvet. Huller om buller. Maken tycker att det är så jobbig när jag sprider ut mig men jag får bäst överblick och kan prova olika kombinationer.

Det blev några timmars nattjobb och sedan satt det. Jag skippade två outfits till förmån för två andra och så plötsligt lossnade det. Nu var det bara att hålla tummarna för att läsarmodellerna skulle gilla plaggen och bära upp dem på bild.

Resultatet ser ni i septembernumret och jag lovar – det blev sååå himla bra!!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar