Annons
Annons

Mot nya motionsmål – jag är färdig med rehab!


Följer du mig på Instagram så vet du redan att jag blev färdig med min rehab förra veckan. Vilken lycka! Det har varit idogt arbete med att komma i form med det där skruttiga knäet men nu är det minsann starkt igen.

Annons

Det har varit nyttigt att ”släpa sig” till fysioterapeuten varje vecka. Hade nog inte varit lika flitig med träningen på egen hand om det inte vore för träningsdagboken som skulle redovisas varje träff. Det gav struktur och känsla av framsteg, även små sådana.

När det gäller den nya målbilden så är den betydligt större än den senaste tidens framsteg. Jag har anmält mig till en halvmara i Halmstad i mitten på augusti. Det betyder att jag har tre månader på att träna upp mig från mina små joggingturer på 2-3 kilometer till 21 kilometer som är distansen för ett halvt maraton. För mig är det en rimlig utmaning och jag känner mig taggad.

Halvmaran jag ska springa heter PrinsensMinne, någon läsare som känner till den och kan ge lite tips om banan?

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar